Gitte Brunsvig

Gitte IMG 3226 CROP-2Siden 2010 har ashtanga yoga været en uundværlig del i mit liv. Inden da prøvede jeg flere forskellige former for yoga af, men faldt særligt for ashtangaens dynamiske stil og den fordybelse der kommer af gentagelsen - af at arbejde målrettet med stillingerne over tid. Meditation og studier i filosofien bag yoga er for mig kommet til som interesse i naturlig forlængelse af arbejdet på måtten, og den daglige praksis hjælper mig til at finde forankring og overskud i hverdagen.

Jeg har taget en 200 timers yogalæreruddannelse ved Miles Ratledge og Tanja Schøndorff i Ashtanga Shalaen i Aarhus, og har undervist siden 2012. Undervisning i yoga handler for mig om at dele min passion med andre.
Jeg har modtaget undervisning i meditation og mindfulness-teknikker hos Choden og Hanneli Ågotsdatter og har mødt yogafilosofien gennem bl.a. Simon Krohn og Maria Boox.
Siden Sadhanaen åbnede, har jeg været fast elev her hos Anne og Rikke og deltager løbende i workshops - senest med David Keil og her i 2015 også hos John Scott og Lucy Crawford.

Til dagligt arbejder jeg med undervisning og filosofi med en baggrund som kandidat i pædagogisk filosofi.

 

 

Kontakt:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

JoomSpirit